de verkiezing

“Een elegante, stijlvolle klassedame, glamoureus als tijdloze natuurlijke schoonheid, een intrigerend en sterk karakter, die met zelfvertrouwen en de nodige savoir-vivre in de wereld staat en tegelijk nog steeds wil schitteren in een wereld van glamour en glitter, vanuit een nog steeds brandende kinderdroom prinses geworden.

Misses Glamour International is een dame vanaf 24 jaar tot 50 jaar die de tijd voor zichzelf teruggevonden heeft, stevig in haar schoenen staat, dolgraag deel wil uitmaken van de wereld van glitter en glamour en vooral op elk evenement een opmerkelijke en intrigerende persoon(lijkheid) is.

Misses Glamour International geeft aan alle dames die zich hierin herkennen de unieke kans om terug in die droom terecht te komen en het niet enkel bij een droom te laten. MGI is jezelf toestaan om wederom te sprankelen.

Glamour International wil de missesverkiezing niet opnieuw uitvinden maar wil verder gaan dan de reeds platgetreden paden. Via het internationale karakter willen ze bouwen aan een netwerk van dames die over de grenzen heen stralen en die zich inzetten voor doelen en contacten en ervaringen delen, …

Glamour InternationaI kiest voor een persoonlijke aanpak door coaching van de dames, aandacht voor hun inbreng en een duidelijk accent op de eigenwaarde van de dames. De inhoud van de titel is trouwens meer dan een show en enkele actes de présence. Deze intrigerende verschijning brengt stijl en echte présence op elk dito evenement.
De verkiezingsshow wordt een visueel spektakel met aandacht voor veel meer dan defilé of choreografie door extra accenten van glamour en lifestyle.