wie zijn we

Ronny Wolfs

Ronny Wolfs initiatiefnemer en organisator van Misses Glamour International. Het is nu meer dan 15 jaar dat Ronny Wolfs actief is in de lifestyle en fashion sector. Hij heeft tientallen modeshows op zijn actief, heeft klanten in verschillende delen van het land maar is vooral bekend als de organisator van menige miss- en misterverkiezing. “We zijn met ons organisatiebureau een middelgrote speler in de lifestyle branche.

We leveren een fotomodel voor een fotoshoot, we organiseren een defilé maar we staan vooral hoog aangeschreven voor onze aanpak van schoonheidswedstrijden. Het zit ons in het bloed en wij hebben er ondertussen een wezenlijke ervaring in opgebouwd.”

Ronny is meteen ook een constante in de wereld van missverkiezingen. Waar velen geroepen zijn en weinig uitverkoren, staat hij met zijn team nog altijd hoog aangeschreven. Dat wijt hij aan zijn consequente inzet en vooral respect voor de deelnemers.

Wij coachen onze deelnemers, elk op zich, zonder onderscheid. We leiden hen tot het presteren van het beste wat ze te bieden hebben.

Ronny wist zich in de loop der jaren een schare getrouwen rond zich te verzamelen. Het zijn die personen die zich ook elke keer inzetten voor het welslagen van de volgende verkiezingsshow. “Het is één van onze sterktes dat wij kunnen beroepen op deze vrijwilligers. Daarmee gaat ook onze inbreng van de afgelopen jaren niet verloren.

Wij coachen de kandidaat- missen en op hun beurt helpen zij ons met de organisatie van de nieuwe shows.” Ervaringsdeskundigen in een sector waar je erg moeilijk deskundigen vindt, zetten Ronny Wolfs meteen ook duidelijk op de kaart van bekwame organisatoren.

 

Bharoti Van Steenbergen

Ik ben een 37 jarige dame die heeft deelgenomen aan Misses Glamour International en 1ste eredame is geworden. Tijdens mijn deelname ben ik tot het besef gekomen dat ik toch actief wou blijven in dit wereldje. Daardoor heb ik de kans om de coaching van Misses  Glamour International 2014 voor mijn rekening te nemen met beide handen aangenomen.

Door mijn deelname heb ik geleerd hoe een Misses zich dient te profileren, hoe te défileren en hoe je in publiek dient te spreken.Ik heb ook geleerd in deze verkiezing dat je als persoon nog kan groeien en kan bijleren. Met deze bagage wil ik de finalistes zo goed mogelijk begeleiden. Als je gelukkig bent met je persoonlijkheid straal je dit uit naar je hele persoon wat maakt dat je klasse en uitstraling kan hebben ook al vind je als dame zelf dat je geen perfect uiterlijk hebt en dat is waar deze verkiezing uiteindelijk ook om draait.

 

Dansen zit in mijn bloed al vanaf ik een kleine peuter was! Eerst volgde ik een balletopleiding maar later maakte ik kennis met meerdere dansstijlen: Rock, swing , boogie , latino, jazz, aerobic, zumba…  Dansen en mensen leren dansen geeft me voldoening. Ik zou geen dag zonder dans kunnen! Ik wil jullie doen schitteren in een spetterende show !

 

Vragen? Stuur ons een mailtje via info@glamourinternational.be of bel +32 475 69 67 32